Persondatapolitik

Ved at bruge og besøge denne hjemmeside accepterer du nedenstående betingelser.

Indsamling af personlige oplysninger

Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse og lignende identifikationsoplysninger hvis du kontakter os pr. mail eller handler i vores online webshop.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Det er op til dig selv, om du vil afgive personlige oplysninger til os. Vi indsamler personligt identificerbare oplysninger for at kunne levere en vare, gennemføre en bestilling i webshoppen, tilmelde dig ønskede faciliteter eller lignende og for at kunne fremsende brochurer og andre oplysninger vedrørende vores produkter og vores virksomhed hvis du har ønsket sådanne. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjemand.

Vi benytter dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, dog under hensyntagen til gældende lovgivning. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage flere e-mails eller andre oplysninger fra os.

Cookies

I forbindelse med brug af vores hjemmeside vil der blive anvendt cookies, for at gøre oplevelsen så god som mulig.

Adgang til dine personlige oplysninger mv.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi evt. indsamler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret og slettet dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor.

Sikkerhed

Vores webshop www.nisseshop.dk har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedspolitiske standarder. Nisseshop.dk bestræber sig således på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Ændring af oplysninger eller framelding af tjenester, mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig eller ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på  nisseshop@gmail.com