Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Møllebækkens Købmandsgård Aps
Cvr. 42198021
Tåstrupvej 2, 2690 Karlslunde
butik@dengamlekoebmand.dk
tlf. 46153309

Handelsbetingelser

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål for, hvordan du handler hos Møllebækkens købmandsgård. Finder du ikke svaret herunder, er du velkommen til at kontakte os.

Ved bestilling af varer i den fysiske butik og i vores webshop www.nisse-shop.dk accepterer du nedenstående aftalevilkår. Derudover refereres til dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb.

Priser og betaling

Hos den fysiske butik Møllebækkens Købmandsgård kan du betale med kontanter eller betalingskort. Vi tager imod Dankort, Visa kort og Master card. Da butikkens kasseapparat er af den gamle antikke slags, så skrives kvitteringer i hånden. Printede fakturaer kan laves efter ønske.

Ved betaling med betalingskort sker overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb i krypteret form via PBS-godkendt software. Vi gemmer derfor ikke dine kortoplysninger. PBS har godkendt os til at anvende denne betalingsform, og det er derfor sikkert at betale med kreditkort hos os. Systemet benytter kryptering, så dine informationer er beskyttet mod tredjepart.

Alle priser i butikken er i danske kroner inklusiv moms. Der vil forekomme forskellige priser på varer i den fysiske butik i forhold til de samme varer hos web butikken. Priserne vil også svinge alt efter aktuelle tilbud og varers tilgængelighed. Når en vare er udsolgt, er det ikke sikkert at vi fører den igen.

Returnering af varer og reklamation

Vi yder 14 dages reklamationsret på alle vores varer. Har du købt en vare hos os, som går i stykker inden for 24 måneder ved almindeligt brug, skal du tage kontakt til os pr. e-mail, telefon eller fysisk. Så hjælper vi dig med en eventuel reparation eller ombytning, såfremt fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet. Du kan læse handelsbetingelserne for køb af varer i vores webshop www.nisse-shop.dk her https://www.nisse-shop.dk/epages/78608_1025911.sf/da_DK/?ObjectPath=/Shops/78608_1025911/Categories/TermsAndConditions

Personoplysninger og databehandling

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb hos Møllebækkens Købmandsgård, behandles af vores personale, og eventuelle eksterne samarbejdspartnere som f.eks. vores revisor i overensstemmelse med gældende dansk ret.

Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder f.eks. e-mail eller telefonnummer, hvis du har kontaktet os pr. e-mail eller telefon, samt varedata der vedrører dit køb. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

I henhold til dansk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år.

Læs mere om vores persondatabehandling her…

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil din e-mail-adresse blive brugt i forbindelse med vores markedsføring indenfor de interesseområder, du via din tilmelding har givet samtykke til. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke afmeld i mailen eller ved at kontakte kundeservice, og dine oplysninger vil herefter blive slettet. Nb. Vi har på nuværende tidspunkt ikke noget nyhedsbrev.

Andet

Alle handler hos Møllebækkens Købmandsgård er underlagt dansk lovgivning. Vi forbeholder os retten til at ændre vores handelsbetingelser når som helst, uden kundens samtykke.

Kontakt

Hvis du har andre spørgsmål, end dem du kan finde svar på her, så ring eller skriv til os på:

Møllebækkens Købmandsgård ApS
Tåstrupvej 2
2690 Karlslunde
CVR nr. 42198021
Fysisk butik og webshop tlf. 4615 3309
E-mail til webshoppen: nisseshop@gmail.com