KØBMANDEN

 

   

Åbningstider hele året

Alle ugens dage fra kl. 10 – 17.

 

 

Møllebækkens Købmandsgård

Møllebækkens Købmandsgård er en butik og et levende museum bygget ud fra den gamle tradition anno 1908. Som i gamle dage er der tid til at snakke med hver enkelt kunde og mulighed for at gå på opdagelse i en række særligt udvalgte gourmet- og kvalitetsprodukter. Læs mere om vores varer her…

 

   
Iskagehus:

Møllebækkens Iskagehus ligger ud til den gamle landevej og tæt på den lille å ved navn Møllebækken. Her kan du bl.a. købe gammeldags isvafler og nyde både kaffe, te, pølser, øl, sodavand og lidt lette anretninger.

Læs mere …

   
Flotte gavekurve 

Den gamle købmand laver gavekurve til alle anledninger: værtindegaver, jubilæer, fødselsdage, firmagaver og ikke mindst julekurve. Kun fantasien sætter grænsen.

Læs mere om vores gavekurve her …

Eller køb online nu!

   
Museum 

Ud over at være en butik er købmanden også et levende museum med en masse af gammel nostalgi. Her findes alt lige fra originale Richs pakker og kaffedåser, til gamle skøjter, mælkeflasker, og de første skrivemaskiner.

Se billeder fra butikken her…

   
Ostebutik 

I bygningen ved siden af den gamle købmand ligger Osteladen, som sælger alt i lækre oste og andre delikatesser. Besøg ostebutikken når du alligevel besøger købmanden.

Gå til osteladens hjemmeside…

   
Julekugler www.nisse-shop.dk 

Besøg vores store webshop, hvor du finder alt til julen og diverse blandet fra butikken. Du kan f.eks. købe alt i nisser, engle, julekalendre, klippeark, kaffe, børnebøger, kravlenisser og meget mere.

Gå til butikken www.nisse-shop.dk…